Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratisparagnost.net


  Gratis bellen met paragnosten in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis paragnosten Daghoroscoop  Stier door gratis paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door gratis paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door gratis paragnosten Daghoroscoop  Maagd door gratis paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door gratis paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door gratis paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door gratis paragnosten Daghoroscoop  Waterman door gratis paragnosten Daghoroscoop  Vissen door gratis paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis paragnosten uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op gratisparagnost.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Lieve Olga.
De gesprekken met jou zijn zo fijn en vertrouwd jou steun is zoveel waard, het helpt mij en geeft positieve energie.
Af en toe gewoon even gezellig lachen maar ook de serieuze gesprekken jij begrijpt mij als geen ander jou steun is vaak goud waard. Liefs NY




Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY met paragnost Olga   Ervaring van NY geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esterella
  Ervaring met paragnost Esterella
  Ik heb je laatst gesproken en je gaf mee hele mooie voorspelling mee. Ook vroeg je of deze man naar het buitenland moest. De volgende dag kreeg ik een bericht van hem dat hij inderdaad in het buitenland was.
Ik vertrouw dat de rest ook uit komt.

Lieve groet .




Ervaring van Butterfly met paragnost Esterella   Ervaring van Butterfly met paragnost Esterella   Ervaring van Butterfly geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Aurora
  Ervaring met paragnost Aurora
  Wat ben jij een zuiver mens.




Ervaring van Latoya  met paragnost Aurora   Ervaring van Latoya  met paragnost Aurora   Ervaring van Latoya geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Er zijn er maar weinig zoals Anouk op deze lijn...Ze heeft tot vervelens toe altijd gelijk gekregen! Dank je voor jouw luisterend oor, scherpe readings en wijze raad. Jij hebt mij echt bij gestaan in een hele moeilijke periode in mijn leven en dat zonder oordeel. Ik waardeer jou enorm, liefs Malika




Ervaring van Malika met paragnost Anouk   Ervaring van Malika met paragnost Anouk   Ervaring van Malika geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline is in één woord geweldig!!




Ervaring van Anoniem met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Je bent een super lieve vrouw je hebt me goeie tips gegeven waar ik mee aan de slag ga en heel goed gesprek geweest ik ga jou op de Hoogte houden bel je snel weer




Ervaring van Patricia met paragnost Daisy   Ervaring van Patricia met paragnost Daisy   Ervaring van Patricia geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Dank je wel, je hebt veel juist informatie gegeven over het verleden van A. en van ons. Ben benieuwd naar de toekomst.
Dank je wel dat je mij weer in mijn kracht zet. Xx




Ervaring van Schorpioen met paragnost Caroline   Ervaring van Schorpioen met paragnost Caroline   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Daisy
  Ervaring met paragnost Daisy
  Lieve, lieve Daisy,
Wat hebben we weer even genoten van onze gesprek. Mooie dingen gezien die staan te gebeuren die we mee gaan nemen het nieuwe jaar in met veel positiviteit. Ik zal opnieuw een recentie plaatsen als we wat verder in de tijd staan. Dank je wel Daisy, je bent een heerlijk mens om mee te praten!
Liefs and love for you.




Ervaring van Carmen met paragnost Daisy   Ervaring van Carmen met paragnost Daisy   Ervaring van Carmen geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Lady-Ly
  Ervaring met paragnost Lady-Ly
  Lady-ly heb ik al vaker gesproken. Ze is helder en eerlijk. Wat ze zegt is uitgekomen. Dus een aanrader.




Ervaring van Bert met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Bert met paragnost Lady-Ly   Ervaring van Bert geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met paragnost John
  Ervaring met paragnost John
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer, puur en zuiver. De beste die ik ken. Liefs E




Ervaring van Eveline met paragnost John   Ervaring van Eveline met paragnost John   Ervaring van Eveline geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romeo
  Ervaring met paragnost Romeo
  Bedankt lief bijzonder mens




Ervaring van earlybird met paragnost Romeo   Ervaring van earlybird met paragnost Romeo   Ervaring van earlybird geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena,
Ik heb je nu drie keer mogen spreken en keer op keer weet jij enkel met een naam (meer mag ik niet vertellen) spot om te vertellen wat de situatie is en wat ik kan en mag verwachten. Je geeft liefdevolle maar eerlijk advies en helpt me echt verder. Daarnaast heb je mij advies gegeven dat voor mij letterlijk een wereld van verschil maakt!
Je bent echt een unieke dame en een waardevolle toevoeging hier op de lijn! Wat een prachtige gave en wat een fijne gesprekken!
Dankjewel!




Ervaring van S met paragnost Alena   Ervaring van S met paragnost Alena   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Live Caroliene ,ik heb net met u gesproken u bent top vrouw en i lief k vond heel mooie gesprek bedankt.




Ervaring van Gina met paragnost Caroline   Ervaring van Gina met paragnost Caroline   Ervaring van Gina geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sara
  Ervaring met paragnost Sara
  Lieve Sara, dank je wel voor het heerlijk positieve gesprek. Een aangename verrassing. Ik belde je niet voor de liefde maar je positieve reading over de liefde was erg fijn. Klopte wat je vertelde. Ik houd je op de hoogte. Ik neem zeker weer contact met je op als het weer zwaar wordt. Hoop dat er weer snel contact komt. Lieve groetjes, Dame uit Mokum




Ervaring van Happy Girl met paragnost Sara   Ervaring van Happy Girl met paragnost Sara   Ervaring van Happy Girl geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sharida
  Ervaring met paragnost Sharida
  als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij.
Dankjewel




Ervaring van e met paragnost Sharida   Ervaring van e met paragnost Sharida   Ervaring van e geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Oceana
  Ervaring met paragnost Oceana
  Oceana ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Oceana is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. liefs Sara




Ervaring van Sara met paragnost Oceana   Ervaring van Sara met paragnost Oceana   Ervaring van Sara geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jeannet
  Ervaring met paragnost Jeannet
  Super goed. dank je wel voor je consult. Lieve Jeanett,
Je bent een schat van een vrouw. Lief en oprecht in het invoelen. Ik kan niet wachten totdat ik jou kan vertellen dat je mooie voorspellingen zijn uitgekomen met de man van dansen. Dank je wel.xxx.




Ervaring van Lieselot met paragnost Jeannet   Ervaring van Lieselot met paragnost Jeannet   Ervaring van Lieselot geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Karlien
  Ervaring met paragnost Karlien
  Lieve Karlien, alles wat je voorspelde is uitgekomen deze week. echt bijzonder. bedankt en grtjes E




Ervaring van Els met paragnost Karlien   Ervaring van Els met paragnost Karlien   Ervaring van Els geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Jos
  Ervaring met paragnost Jos
  Lieve Jos. Dank je wel super fijn om met je te praten bel je snel weer. Echt de beste. Liefs S




Ervaring van Stefanie met paragnost Jos   Ervaring van Stefanie met paragnost Jos   Ervaring van Stefanie geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mari Elena
  Ervaring met paragnost Mari Elena
  Ik bel je al tijden als ik weer hulp nodig heb. Je bent super invoelend en oplossingsgericht. Een gevoelsmens met een hele brede kennis. Je weet waar je over praat. Geen mening. Gewoon een heel goed medium. Ook nu heb je mij weer zo goed geholpen dat ik nu maar eens een recensie schrijf en je een compliment maak uit mijn hart. Ik hoop je nog lang te mogen spreken. Paul.




Ervaring van Paul met paragnost Mari Elena   Ervaring van Paul met paragnost Mari Elena   Ervaring van Paul geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Merlijn
  Ervaring met paragnost Merlijn
  Hi Merlijn,
Hartelijk dank voor je reading.
Ik ben zelf medium en Merlijn zag precies wat mijn gaven zijn. Hij wist mij precies de juiste adviezen te geven. Een goede consulent!
Top!




Ervaring van K met paragnost Merlijn   Ervaring van K met paragnost Merlijn   Ervaring van K geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Johan
  Ervaring met paragnost Johan
  Beste Johan, je bent eerlijk, realistisch en ontzettend fijn om mee te praten. Dankjewel. Liefs M




Ervaring van Mireille met paragnost Johan   Ervaring van Mireille met paragnost Johan   Ervaring van Mireille geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Shar
  Ervaring met paragnost Shar
  Hoi Shar wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx J





Ervaring van Jeanette met paragnost Shar   Ervaring van Jeanette met paragnost Shar   Ervaring van Jeanette geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Wat een lief en integer medium is caroline. Zij kon mij zoveel vertellen met alleen een naam ik ben helemaal compleet in shock maar op een goede manier. Ik ga haar absoluut vaker bellen.
Dankjewel lieve caroline




Ervaring van Anoniem  met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem  met paragnost Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Isha
  Ervaring met paragnost Isha
  Isha, dank!




Ervaring van sfinx met paragnost Isha   Ervaring van sfinx met paragnost Isha   Ervaring van sfinx geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline is een hele lieve vrouw en geeft goed helderheid van de situatie! Topvrouw!
Dank u wel!






Ervaring van S met paragnost Caroline   Ervaring van S met paragnost Caroline   Ervaring van S geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga is een rots in de branding.

Dankjewel voor alles. Ze heeft me veel positieve energie gegeven.
Jij bent rechtvaardig . top.





Ervaring van Margit met paragnost Olga   Ervaring van Margit met paragnost Olga   Ervaring van Margit geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Alles wat je zei over wat er gebeurt op mijn werk is uitgekomen. Ik bel je snel weer topper!




Ervaring van D. met paragnost Louisa   Ervaring van D. met paragnost Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gladys
  Ervaring met paragnost Gladys
  Lieve Gladys, het ging te snel, ik kon je niet meer bedanken maar je bent een topper, alles klopt wat je zegt.
Een dikke brasa van mij.




Ervaring van F. met paragnost Gladys   Ervaring van F. met paragnost Gladys   Ervaring van F. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Anouk
  Ervaring met paragnost Anouk
  Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.




Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem met paragnost Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Heel lief en fijn gesprek met haar gehad. echt n aanwinst. ze wist mij veel te vertellen wat klopte. ik bel haar vast nog eens terug .




Ervaring van J met paragnost Caroline   Ervaring van J met paragnost Caroline   Ervaring van J geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Lieve Caroline,
Wat een fijn en motiverend gesprek had ik net met u. Zonder dat ik veel zei wist u de situatie te plaatsen.
Ik hoop echt dat t uitkomt. Laat t zeker weten ook via deze weg. Hartelijk dank.




Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A met paragnost Caroline   Ervaring van A geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek ! Ik ga u zeker nog eens bellen . U bent een schat van een vrouw . Liefs i




Ervaring van I met paragnost Caroline   Ervaring van I met paragnost Caroline   Ervaring van I geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Zonder veel te zeggen werd de situatie en de persoon volledig correct beschreven. Meelevend, lief en vriendelijk en heel duidelijk.
Bedankt dat u alles nog bevestigen en mijn gevoel kon omschrijven.
Ik vertrouw erop dat u gelijk heeft.
Ik blijf zeker rechtop staan!!

Lieve groet,




Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met paragnost Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Caroline
  Ervaring met paragnost Caroline
  Caroline werkt snel en is een wijze vrouw.
Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.




Ervaring van Jannie met paragnost Caroline   Ervaring van Jannie met paragnost Caroline   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Gratisparagnost.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Gratisparagnost.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratisparagnost.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratisparagnost.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden